15 februari 2009

Veckorapport

Idag fyller Hannes tre månader. Stora killen! Samtidigt känns det som om vi har haft honom hur länge som helst. Märkligt!

I alla fall, i fredags var Hannes och Anna iväg till föräldragruppens första möte. Fem killar och två tjejer, alla födda i november. Kanske finns det någon kompis i gruppen? Vi kan ju hoppas på det! Kul också om Anna hittar en kompis att promenera med. Lite vuxet sällskap är aldrig fel.

På lördagen tog vi en promenad till Sickla. Det finns en liten, gömd gata som det är kul att gå på, de har nämligen tillverkning av olika saker där. Keramik, glasblåsning och lite annat smått o gott. En chokladfabrik också, så vi köpte några fina praliner till Alla Hjärtans Dag-firandet på kvällen.

Efter det kilade vi till Willys för första gången. Vi brukar ju handla på ICA, men tänkte prova ett billigare alternativ. Fy tusan vilken affär. Nu var det visserligen lördag eftermiddag, så det var helt proppfullt av folk, men ändå. Ljudnivån var jättehög, och överallt stod det bara drivor av diverse varor ur Willys egna sortiment. Trångt och stökigt. Helt opersonlig affär, inte ett dugg inspirerande. Som tur var så sov Hannes genom hela besöket. Men OK, det är väl billigare där än på ICA. Ska göra ett till försök en sen vardagskväll när det är minimalt med folk.

Nu till några bilder:


Här ligger han och softar mitt i den rena tvätthögen.


Han börjar bli riktigt stadig i nacken. Nu kan han ta stöd och lyfta upp hela bröstkorgen.



Mamma är rolig. Han skrattar jättemycket numera, åtminstone fram tills kameran dyker upp.

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja, jag säger det IGEN! Det finns så många mindre söta bäbisar men Hannes är verkligen SÖT! :-) Väldigt stark i nacken. Erik blev förbannad om man försökte få honom att ligga på mage i somras. Men nu går han snart... Makalöst vad fort det går! Vuxet sällskap är jättebra. Mammor blir lite smått frustrerade av att bara jollra hela dagarna. Jag hittade en jättefin vännina via familjeliv. De brukar ju dra ihop fika-träffar osv om man hittar en lokal tråd. Ett tips alltså!! :-)

Anonym sa...

Det finns något till dig i min blogg :)

Man skulle ju nominera bloggar man tycker om, och jag tycker ju om Hannes :)