30 juli 2009

Spindelmanskalas och sommarstugesemester

Kusinen Theo fyllde tre år häromdagen. Givetvis bjöds det på fint sommarkalas med hemmagjord tårta. Vi hade köpt med en spindelmanskostym åt Theo och den gick verkligen hem. Man kunde riktigt se hur lycklig han var i den även fast ansiktet var dolt av en mask. Hannes fick leka med kusinerna och hade riktigt roligt.

Den här veckan har vi varit på landet några dagar. Jenny lämnade sina barn där så vi blev extraföräldrar och fick prova på hur det känns att ha tre barn. Just lite jobbigare kan man säga, men roligt. Hannes studerade dem ingående. En av dagarna åkte vi in till Norrtälje och gick på ett mysigt litet café, plus det obligatoriska besöket i en leksaksaffär.


Spindelmannen. Kolla musklerna!


Hannes leker med Spindelmannen


En annan present Theo fick när han fyllde tre var en motorsåg. På landet skulle han hjälpa morfar att såga ner träd. Det som skiljer stora killar som Theo från små bäbisar som Hannes är att bäbisar inte kan såga. Nåja, när morfar drog igång sin motorsåg sprang Theo in och gömde sig och sa att han fick ont i öronen.


Ellen gungade för fullt. Vi sa att det var sista sommaren som hon kunde gunga i morfars lilla gunga så det gällde ju att utnyttja tiden!


Theo fick en magisk trollstav.


Hannes gjorde små försök att krypa omkring på trädäcket mellan stugorna men mest blev det ålandes baklänges, hans paradnummer.

Inga kommentarer: