1 november 2009

Veckan som gått

Veckan inleddes med några härliga dagar på landet. Vi åkte ut på söndagen till morfars lantställe. Henrik och barnen Oliver och Ludvig hängde på också men åkte hem senare på dagen liksom Mattias. Vissa har ju jobb att gå till. Jag, Hannes och moster Sara (som tagit lite välförtjänt ledighet) stannade kvar till på tisdagen.

Hannes fortsatte att öva på gången även om han här kryper.



När man övar på att gå så är det lätt hänt att man trillar. Under vistelsen på landet ramlade han och rev sig lite i pannan och efter det har han inte varit riktigt lika sugen på att gå längre än några steg i taget. Han blev väl lite rädd. Men det övas vidare och han är såå lycklig när han tar sina stapplande steg :)

Veckan avslutades med att vi igår, lördag åkte ut till Skogskyrkogården och mammas grav och tände ljus. Mina systrar, John, Mattias och kusinerna Ellen och Theo var också med. Mitt i all saknad så brukar det vara en trevlig stund att åka ut dit så här vid Allhelgonahelgen. Så även igår. Känns som att man åker och umgås lite med "mormor".

Barn och barnbarn samlade.

Tänk att lyckas få tre små vildingar att posera så här fint!

På kvällen fortsatte kusinerna att leka för fullt då vi var hembjudna till dem på middag. Trevligt!
Theo körde runt med Hannes på den röda brandbilen och Ellen ville leka "fram-och-tillbaka-leken", som hon kallade det, med Hannes mest hela tiden. Leken gick ut på att låta Hannes gå (själv naturligtvis) fram till henne och sedan tillbaks till någon annan, så man måste ju säga att det var ett passade namn på leken. Sen ville Ellen och Theo såklart visa upp sina fina rum. Svårt att säga vad Hannes gillade mest - Theos lego eller Ellens alla fjärilar på väggen.


Inga kommentarer: