7 december 2009

Julmys

Igår till andra advent bjöd vi in familjen i Stockholm på lite julmys. Det bjöds på gröt, skink- och köttbullesmörgås och givetvis lite glögg och lussebullar. Det blev riktigt mysigt!

Theo, som hade sett fram emot att få komma till oss på julmys, somnade som vanligt i bilen på väg hit och gick inte att väcka. Så, han hamnade, sovandes bland skorna i hallen.

Jag steker prinskorv

Ellen och Hannes hade i alla fall roligt ihop. Theo vaknade till slut, men då var det nästan dags att åka hem igen. Men lite lek hanns det med ändå.

Efter kalaset tyckte Hannes det var bäst att gömma sig i en papperspåse innan det var dags att lägga sig (kanske pappa hade något med det att göra...).

Till sist ett par badbilder. Hannes pekade bestämt på badbaljan imorse för att tala om att han ville bada, så då fick han det :) Lite övning på att bada inför resan imorgon till Egypten kanske inte är så dumt. Lite resfeber har jag allt. Mattias följer ju inte med, men det gör ju istället moster Jenny och kusinerna och morfar...så det ska nog gå bra.

Hannes har redan fattat det där med att vara effektiv på morgonen. Han passar på att borsta tänderna i badkaret (med lite assistans av mig).

Inga kommentarer: