8 juni 2010

Några sol-och badbilder från Rhodos

Resan till Rhodos blev en riktig familjecharter med sol, bad, god mat och dryck och mycket spring och lek för barnen. Vi har haft det riktigt skönt med andra ord. Hannes har haft hur roligt som helst och skrattat och varit glad hela tiden (utom en natt då han var riktigt dålig med hög feber och kräkning men det gick som tur var snabbt över, det blev kanske lite för mycket sol och bad den dagen toppat med en förkylning som smög sig på).

Vi köpte en liten "flytbåt" till Hannes som han kunde sitta i själv och sprattla runt i. Hannes kunskaper från babysimmet sitter tyvärr inte i eftersom vi inte tränat på ett tag, men allteftersom dagarna gick blev det mer och mer "blötdjur" av Hannes :) Bada var ju hur kul som helst!
Flytbåten kunde även ta passagerare.


Hemma brukar det fortfarande mest badas i balja men här upptäckte han hur kul det var att duscha. Det var inte populärt att stänga av vattnet!

Cool kille i solglajjor äter russin vid poolen.

Kompisarna Isa och Alex lektes det med för fullt. Hannes verkar alldeles särskilt fattat tycke för Isa, man hör honom även sedan vi kommit hem gå runt och säga "Isaaaa" mest hela tiden.



Det stiftades även bekantskap med maskotarna Lollo och Bernie. OJ vad Hannes gillade dem! Så fort han fick se dessa figurer så blev han alldeles till sig och han ropade "Lollo!". Gosiga att krama var de också! Här ovan får han kram av Lollo.

...och här av Bernie.