6 juli 2010

Sommaren har börjat

Så blev det juli till slut och därmed sommar. Semestern har börjat, och Hannes har slutat på dagis. Nu är vi lediga i 5 veckor. Vi ska mest resa runt mellan Stockholm, Karlstad och landet och försöka ha det lugnt och skönt.

Vi har äntligen badat utomhus här hemma i Sverige, först borta vid Sickla i lördags och sen vid Hellas i söndags. Hannes var lite feg i lördags men kom igång ordentligt lagom tills det var dags att gå hem.

I söndags var han inte ett dugg rädd utan ville direkt ner och plaska. Han hoppade från bryggan, eller nåja, han klev rätt ut i vattnet åtminstone. Helt orädd. Han visste väl att jag skulle ta emot honom. Han vill inte vara under ytan med huvudet. Badplatsen är bra gjord för små barn, med bryggor som hägnar in den grunda delen. Man behöver inte vara lika orolig att småttingarna ska försvinna ut på det djupa med andra ord.

Vi cyklade till Hellasgården, det är ungefär 5km dit. En del uppförsbackar, så det var skönt att ta sig ett dopp i värmen sen. Hemåt var det mer nerför helt naturligt och inte lika jobbigt. Mest jobbigt för Anna kanske som hade Hannes i stolen bakpå. En toppenutflykt för hela familjen i vilket fall!

Inga kommentarer: