5 augusti 2010

Mobilbilder

Det har inte blivit av att den stora kameran varit med överallt på sista tiden, men mobilen har fått jobba. Tyvärr är kameran väldigt dålig, så de flesta bilderna är suddiga. Här är några som får duga åtminstone.


I Karlstad, hemma hos farmor och farfar. När han inte plockade vinbär så sparkade han boll, eller satt på bollen. Kul i trädgården!


Grannarna hos farmor och farfar byggde om det gamla soptunnerummet till en glasskiosk! Komplett med glassmaskin, frysbox och kassamaskin. Lekstuga i miniatyr.


Vi tog en tur till Åland en dag med Janne och Karolina och lilla Clara. Färjan gick från Grisslehamn, ett par mil från morfars lantställe. Efter att ha lekt i Alfons Åbergs kajuta blev det cykeltur i Mariehamn. Runt runt runt.

En annan färja var den till Södermalm. Familjen Jan och Linda med barnen Alex och Isa var här och då åkte vi givetvis över till den roliga lekparken.

 I lekparken lektes det för fullt så klart. Anna fick köra trampbilen med Hannes ivrigt sprattlandes i knät.

Nästa dag tog vi ytterligare en färja, den som går till Gröna Lund. Vädret var lite skiftande tyvärr, men vi var inne i Pettson och Findus värld medan det regnade som mest. Hannes älskade farfarsbilarna och skrek MERA MERA varje gång det tog slut. Han förstod inte varför vi var tvungna att kliva av när bilen stannade...

Årets nyhet, bergochdalbanan Tuff-tuff-tåget var också en höjdare. Anna och Hannes hann med flera omgångar i den.


Anna och Hannes åker tåget. De körde bara halvfulla tåg eftersom det regnat. Lååång kö.

Även jag hann med några turer i farfarsbilarna. Trångt för benen i de små bilarna!

Jan hittade en gunga i lekparken som han gillade.


Inga kommentarer: