2 april 2011

Karlstadsbesök

Förra helgen åkte vi till Karlstad. Vi åkte vid 6-tiden efter dagis och Hannes tokslocknade redan i Södra Länken. Han har gått på Viken 2, med de stora barnen, en tid och där sover de inte på dagen. Det märks tydligt, och han är verkligen trött om kvällarna.

Vi tog det lugnt i Karlstad, och hann inte besöka så många vänner den här gången. Medan Anna åkte på barnmässan så tog jag med mig Hannes hem till storkusinerna Erik och Alexandra och tittade på deras nya undulater. De har många leksaker också så det var roligt för Hannes.

På kvällen åkte vi hem till Janne och Karolina och deras Clara. Det skiljer ett halvår mellan dem och det märks inte lika mycket nu längre i takt med att de blir äldre. Hannes slocknade givetvis i bilen på väg hem till farmor och farfar.

På söndagen lekte han ute på gatan med grannbarnen. Sen kom storkusinerna på besök och så åkte vi hem framåt eftermiddagen. Vi hann faktiskt med en sväng till morfar på väg hem till Stockholm också. Hannes somnade i bilen, några hundra meter hemifrån fastän vi försökte hålla liv i honom tills vi kom fram. Nåja.

På tisdagskvällen var vi hem till “småkusinerna” Ellen och Theo också. Där busades det för fullt. Det är mycket bus och spring och lek i Hannes just nu. Efter att ha varit med de stora barnen på Viken 2 en tid så märks det att han är mer högljudd och framåt. På dagarna är han ute och hoppar i lerpölarna och hans nyinköpta regnställ är alltid jättesmutsigt på eftermiddagarna när vi hämtar honom.


IMG_0642
Hannes leker med Alexandra på hennes rum

IMG_0647
Alexandra matar sina nya undulater


IMG_0666
Hannes leker med Claras kök

IMG_0671
Hela lilla familjen äter glass och maränger

IMG_0677
Erik spelar Angry Birds på Mikaels telefon

IMG_0571
Hannes “cyklar” på en färgglad cykel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra att veta är att gatan de lekte på är en bilfri gata,kan lätt tro att du är en ansvarslös pappa som låter barnen leka på gatan.
Farfar