17 april 2011

Viken 2

Vår lilla kille har bytt avdelning på dagis. Nu går han på Viken 2, med barn i åldrarna 3-4 år. Han är minst just nu, men om ett par månader börjar ett gäng kompisar från Viken 1 också. Själv tycker han inte att han är mindre än de andra och det är ju bra. Vi märker på honom att han lär sig väldigt mycket av de äldre och det är stor skillnad på honom nu mot för bara någon månad sen. Kul!

De har varit på utflykt och Hannes hade med sig matsäck. Pannkakor med banan och keso, och lite avokado. De var till Blecktornsparken på Södermalm och han hade gått hela vägen dit själv och sen sprungit runt i parken. På vägen hem fick han åka vagn och somnade till en stund.

Han älskar verkligen glass just nu. Jag köpte med små pinnar från glassbilen och han smyger ute i köket och försöker öppna frysen för att norpa en glass. Han äter glassarna försiktigt och noga och blir nästan inte kladdig alls. Det gäller ju att inte tappa glassen!

Just nu är han tyvärr lite förkyld. Snorig, väldigt hostig och lite febrig. Han får vara hemma så hoppas vi att han frisknar till snart igen!

Inga kommentarer: