30 november 2008

Finbesök

Den här helgen har vi haft finbesök. Först på lördagen kom min bror Magnus med fru Anneli hela vägen från Karlstad. De stannade några timmar - och åkte hem sen igen. Lite trist att de inte stannade längre, vi har ju ett gästrum. Tyvärr kunde inte småknattarna, Hannes två Karlstad-kusiner, följa med. De var sjuka och fick vara hos farmor och farfar.

På söndagen sen kom Annas båda systrar. Först Jenny med hela familjen och då blev det livat minsann. Vi frågade om barnen var extra uppspelta för att de var borta, men nej då, det är tydligen alltid full fart. Theo fick en tomtedräkt som Magnus och Anneli hade haft med sig. Han blev jättesöt i den. Ellen fick sitta och hålla Hannes i famnen. Riktigt duktig tjej! Strax innan familjen Jenny skulle gå hem så kom nästa syster, Sara. Hennes kompis Emma kom också efter en stund. Fullt upp med andra ord.

Eftersom det var första advent så tände vi ett ljus, och så drack vi lite glögg. Blossa08, årets smak. Den var OK, men ganska anonym i smaken. Ute på gården satte föreningen på julgransbelysningen.

Det finns massvis med bilder från helgen. Några utvalda kommer upp inom kort.

Inga kommentarer: