21 november 2008

Fredagen

Idag har det varit en lite jobbigare dag. Matningen kom på något vis i osynk, han blev aldrig riktigt nöjd, och sov därmed inte något bra. Nu har vi lyckats med en tretimmars period igen åtminstone, så det kanske ordnar upp sig? Jag och Anna sov också ett par timmar nu på kvällen. Skönt, men kvällen blev lite förstörd.

Vi tog en promenad till Sickla Köpkvarter förut. Hannes sov hela tiden. Kul att det funkade utan problem åtminstone.

Morfar kom förbi på eftermiddagen. Han hade med sig en kasse med kläder. Har inte kikat mer än som hastigast. Ser ut att vara kläder från när Anna var liten. Superhäftigt i så fall!

Från mitt jobb kom det blommor och en nallebjörn. Kul med en sån gest!

Ser ni den snygga klädmatchningen? Pappas pôjk!

Farbror Mikael höll i Hannes! Han ville inte först, men ändrade sig sen. Det är ju klart, med ett sånt litet charmtroll!

Hannes trivdes såklart i farmors famn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag minns hur det var i början när man skulle åka nånstans med lilleman. Man var skitskraj att det inte skulle "gå bra". Men det gär det oftast.. Visst kan det bli lite skrik nån gång men (!!!) so what?! Man lär sig att det inte gör så mycket! hehe Bara man har med sig det viktigaste så brukar det funka! Kristian var dock lite äldre när jag började gå omkring med honom själv. Men häftigt var det! Stoltheten när man gick omkring.. Ååååhh! underbart!