22 november 2008

Lördag

Vi sov ju lite under fredag eftermiddag/kväll. Sen blev det att vi var vakna fram till ett-tiden på natten istället. Tyvärr fick Anna ta de tunga passen själv i natt. Jag var helt utslagen.

Vi gick upp lite extra tidigt i morse. Vi skulle åka till Södersjukhuset på återbesök. Ser att allt är helt vitt ute. Det bara vräker ner snö! Hade tänkt att vi skulle ta bilen, men fortfarande är det sommardäcken som sitter på så den idén ratades. Buss alltså! Första gången med vagn och bebis. Spännande. På med alla kläder på Hannes och sen ett regnskydd utanpå vagnen. Hannes var lugn och fin på bussen, han sov mest men kikade upp lite då o då. Bussen tar ju bara en kvart och går alldeles utanför oss och stannar vid huvudentrén på sjukhuset, så det är ju smidigt. Vagnen låste vi fast på barnvagnsparkeringen, och lite oroligt var det ju att nån skulle lyckas sno den under tiden vi var borta. Helt ny, och kostade drygt 7000:- ...

På sjukhuset var det vägning och amningshjälp och frågestund. Allt gick bra. Nu väger Hannes bara några enstaka gram under födelsevikten, vilket är helt normalt efter 7 dagar. Han går upp i vikt här hemma, och det enbart på Annas amning. Vi har Baby Semp, sån där ersättning, men den behöver vi inte använda längre.

Anna fick prova en bärsjal på sjukhuset. Det verkar kalasbra, så det ska genast införskaffas. Mysigt för Hannes och mysigt för den som bär. Smart också att man får båda händerna lediga. Då kan ju Anna tvätta, städa, laga mat osv åt mig om dagarna så att allt är klart när jag kommer hem från jobbet... Ehrm... ;-)

Väl hemma igen käkade vi lite och sen däckade hela familjen. Nu sitter Anna och ammar igen, och snart ska moster Sara kommer och hälsa på.

Inga kommentarer: