4 januari 2009

Fler bilder från Karlstad

Som utlovat kommer här några fler bilder från vår veckolånga karlstadsvisit. Vi hann ju t ex med två besök hos Agneta under veckan Vi var även och hälsade på hos Karolina och Janne i Forshaga. De håller på och bygger till huset. Nu var det "klart" utvändigt i alla fall. Det kommer bli hur bra som helst när allt är klart tror jag! De är ju bägge så händiga och duktiga. Snart ska de också bli föräldrar.

Åh vad jag önskar att vi hunnit med mer i Karlstad. Saknar våra vänner enormt!

Den här bilden tar jag med bara för att katten Fritz skulle få vara med på bild också. Han har växt otroligt sen jag såg honom sist men det syntes att han ännu inte är fullvuxen katt. Kommer tyvärr inte ihåg exakt när Agneta fick hem honom men det var någongång i höstas så han är ju inte så gammal.

Hos Agneta var det mysigt! Tyvärr fick hon sig en dusch av kräks...Men det finns visst de som är värre säger hon ;-) Undrar vad som kan vara värre än en dusch med kräks...

Här är Hannes hos Karolina...

...och här hos Janne.

På promenad med Agneta runt Lambergstjärnet på nyårsafton. En kall och klar dag! Under morgonen hade Agneta sett halofenomenet som det skrevs om i NWT den 2:a januari.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: