1 januari 2009

Några bilder från veckan i Karlstad...

...och fler blir det! Vi får ta några i taget. Vi har haft en hektisk och intensiv men även mysig och rolig vecka i Karlstad. Hannes har fått sitta i många, för honom främmande, famnar. För det mesta har han kunnat visa upp sitt allra soligaste jag och "pratat" och "skrattat" för fullt, eller, som ni själva kan se på bilderna här nedan, så har han sovit. Vi har som sagt hälsat på många men tyvärr har vi inte hunnit med så mycket som vi önskat! Hoppas att släkt och vänner i Karlstad känner sig välkomna till oss i Stockholm också för det är de verkligen!

Farmor tycks ha blivit en av Hannes absoluta favoriter. Så fort hon visar sig för honom så börjar han le för fullt! Här sover han dock.

Här ligger Hannes och sover hos kusin Alexandra.

Jag och Hannes var och hälsade på "tanterna i Karlstad" (som de själva kallar sig, det är inte jag! :-) ) Vi var hemma hos Jenny och hade jättetrevligt! Hannes sov mest och när han sen vaknade var han på ett alldeles strålande humör och "pratade" för fullt. Han verkar gilla tjejer! :-)

Här är vi på promenad med Helena och Ludwig. Naturligtvis träffade vi även Henrik och Oliver. Hannes fick jättefina kläder från både Henrik och Helena och Henriks mamma Inger!

Vi var hemma hos Jan och Linda, med barnen Isa och Alex också. Vi fick en hel garderob med kläder till Hannes från dem, både nytt och begagnat. Verkligen uppskattat!
Posted by Picasa

Inga kommentarer: