16 april 2009

Påsken

Vi var i Karlstad över påsk. Det här besöket var ett väldigt lugnt besök med flit, vi hade inte bokat in så många måsten och vänner på gott o ont. Det är ju alltid kul att träffa alla härliga vänner, men det är samtidigt skönt att bara få ta det lugnt också. Hannes orkar inte alltid allt flängande runt, med sena kvällar och inga rutiner.

I vilket fall... Några besök blev det ju såklart. Ett var i Forshaga, hos Karolina och Janne. De håller på att bygga ut sitt hus och har även byggt en jättemysig altan med stort trädäck. Han är händig den där Janne. Snart tittar deras lilla bäbis ut också, inom en månad troligtvis. Spännande!


Karro visar upp verandan.



Hannes provåker en sparkbil eller vad det nu är för nåt.


Hemma hos farmor och farfar finns en fin stol bara för Hannes. Den gula bitringen är en favorit just nu när han börjar få tänder.


På väg hem tyckte Hannes att det var lite jobbigt. Vi fick göra några stopp på vägen, men i Södertälje ville han inte vara med längre. Vi tog en liten paus och gick runt en stund så somnade han skönt i bilen sista biten sen. Man ser att han har gråtit en del, stackarn.

1 kommentar:

Malin sa...

Men det är ju tråååkigt att åka bil. Så antingen somnar man eller så skriker man :-D Vår kille är nyvaccinerad och nyvägd/mätt. 77cm och 10kg. Stora lilla grabben :-)