25 juni 2009

Mera semesterbilder

Anna har ju redan skrivit lite om semestern men jag lägger ut några till bilder:


Vi köpte en ny liten paraplyvagn till resan. Dock var den inte fjädrande på hjulen och italienarnas icke-släta vägar och icke-existerande trottoarer gick hårt åt den. Framdelen blev sned så att inte hjulen ligger mot vägen som de ska längre och snurrar lite som de själva känner för. Får försöka åka tillbaks med den till affären, den ska väl ändå hålla en vecka tycker man.


På terrassen som vi hade var det varmt och skönt och skugga fram till siestan började. Perfekt att ställa ut Hannes säng så att han kunde leka där och vi kunde ta det lite lugnt. Lite yatzy som sig bör på semestern!


Här ligger Hannes och vilar i min säng.


Ännu en bild från terrassen med utsikten över en park. Den vattnades hela natten med jämna mellanrum och det hördes tydligt när pumparna startade upp.

Hannes biter pappa i näsan. Det är mysigt med en liten bebis!


Vissa kvällar var Hannes på strålande humör när vi gick ut och åt. Vissa kvällar var det gallskrik. Här är en bild från när det gick riktigt bra.


Vad ska man med massa onödiga kläder till när det är så varmt? Hannes tyckte det var skönt att vara naken (så när på en blöja såklart).


Vi hyrde bil en dag. Budgeten räckte dock bara till en enklare modell. Ingen AC tyvärr. Lite trång i baksätet också, annars en riktig pärla! Nej då, en sån där gammal risig Fiat hade nog blivit lite svår att packa in familjen i.

Inga kommentarer: