24 juni 2009

Semester!

Igår kom vi hem från en veckas semester på Sicilien. Vi har haft det jättebra! Soligt och ca 30 grader nästan varje dag, men det regnade lite en dag.

Att resa med Hannes har såklart varit annorlunda mot att resa utan barn men det har gått hur bra som helst! Flygresan ner gick helt smärtfritt trots att (eller kanske just därför att) vi drog upp Hannes strax före tre på natten för att komma i tid till Arlanda. Redan när planet taxade ut hade han somnat och sov fram tills vi fick maten, sen somnade han om en stund senare och sov ett par timmar. Flygresan hem gick också bra, strålande humör hela tiden men lite mer vaken än på nerresan.

På Sicilien har vi mest tagit det lugnt vid poolen på hotellet faktiskt. Vi testade så klart stranden också men det var, hur konstigt det än låter, faktiskt för kallt i vattnet för Hannes...och för oss också :-). Sen var det mesta betalstränder dessutom och så bara kryllade det av försäljare som var alldeles för påträngande så det var inte bara trevligt vid stranden.

Lite bilder, fler kommer skulle jag tro:

Tuffingar? :-)

Hannes älskade verkligen eftermiddagsdoppen i barnpoolen! Så glad som han var i vattnet här har han aldrig varit på babysimet...konstigt!

Det blev ett antal restaurangbesök. Tyvärr var vi inte riktigt överens med Hannes om kvällarna. Vi tyckte det var trevligt att äta ute, men det tyckte inte han. Det slog aldrig fel. Han somnade på väg in mot stan och vaknade lagom tills vi fick in maten och var allmänt sur :-)

Vy från staden Taormina som låg högt uppe i bergen. Hårnålskurvor på väg upp i buss var nästan lite läskigt...men det var fint däruppe!

Frukost på terrassen. Hannes satt i pappas knä varje morgon och smakade lite yoghurt, så detta är en stark minnesbild från semestern.



Inga kommentarer: