4 oktober 2009

Höstlek

De senaste dagarna tror jag Hannes har haft riktigt roligt!

Han hade grannpojken Jonathan på besök häromdagen och de lekte för fullt. Jonathan och Hannes blir alltid glada när de ser varandra och det ser så sött ut när de leker ihop!

I fredags träffade vi Malin och Valter och barnen lekte ihop ute i det fina men kalla höstvädret. Hannes fick ha överdragsbyxor och övrig höstmundering på sig. Apropå mundering har vi lagt märke till att åtminstone här i Hammarby Sjöstad så är det Polarn och Pyret som är rådande vad gäller utomhusklädsel. Rena rama modevisningen för Polarn är det - och vi är förstås inte sämre vi :)

Valter och Hannes började med att gunga - favorit som synes! :) Sen blev det rutschkana, kryp i rör, lek i sanden...
...och titt-ut genom hål.
Hannes och Valter kollar in hålen i muren...

Hannes åker bil på mässan.

I lördags var vi underBara Barn-mässan i Älvsjö och där fanns det massa skoj att göra för barnen (och mycket att titta på för de vuxna). Vi mötte upp Crilla och Therese och Nellie som åkt hit för att gå på mässan. Sen väntade nästa äventyr - Ludvigs 3-årskalas i Sollentuna. Oj vad Hannes tyckte det var roligt att leka med de andra "grabbarna"! De var alla åtminstone ett par år äldre än Hannes men de verkade ha jätteroligt ihop. Sen var det ju extra roligt att Henrik busade för fullt med Hannes också. Vi åkte hem strax efter kl 18 och Hannes somnade i bilen totalt utmattad och det var bara att lägga över honom i sängen i princip och så sov han som en stock lite tidigare än vanligt (runt halv-åtta är annars läggdags för Hannes).

Inga kommentarer: