22 oktober 2009

Karlstad 16-18 oktober

Vi var visserligen i Karlstad alldeles nyligen, men vi tog en extra tur den här helgen. Min far, dvs, Hannes farfar, opererades och vi ville givetvis åka och se hur det var med honom. Lyckligtvis verkar allting ha gått bra, och han var pigg och hade t o m fått åka hem från sjukhuset så helgen blev mest skoj och lek för Hannes.

På lördag kväll åkte vi hem till Peter, där bohemen Mattis lagade till en delikat måltid. Mattis ska åka iväg till Thailand igen, 6 månaders latande i värmen, och han bjöd på en avskedsmiddag. Trist för oss att han åker nu igen, men vi ses väl till våren igen. Hannes lekte med Crillas lilla Nellie. Båda blev trötta efter ett tag så det blev inte så sen kväll för oss. Vi valde att åka hem till Stockfallet och låta Hannes somna ordentligt i sängen. Vi kanske är lite fega med att försöka få honom att somna hemma hos kompisar, men just nu har vi en väldigt bra dygnsrytm och nattningsrutin så vi vill helst inte krångla till det för mycket.

Tidigare på lördagen kom min bror Magnus, tillika Hannes farbror. Vi satte på vinterdäcken på farfars bil, och sen kom även resten av Magnus familj. Kusinerna ville gå runt med Hannes och han var inte sen att hänga på den leken! Mycket bus och skoj!

Mitt i allting ringde Roland och Pam upp från Florida via Skype. Det blir lite förvirrat när alla ska försöka prata via billiga webbkameror men det är ju ett kul sätt att "se" varandra åtminstone.


Erik gick o gick med Hannes


Alexandra var inte sämre hon, många varv runt blev det


Hela Magnus familj samlade plus en liten buse i knät hos Alexandra


Så här mysigt kan man ha det

Och här är vår lilla familj!

Inga kommentarer: