21 november 2009

Sova borta

På fredagen kom våra vänner Janne och Karolina till Stockholm. De hade fixat barnvakt hemma i Forshaga, och vi skulle gå på Kvarteret Skatan på Rival och sen ut och äta. Annas syster Jenny med familj var snälla och tog hand om lille Hannes. Vi kom hem till dem strax efter kl 17 och lämnade honom där, och hämtade upp honom igen halv elva på förmiddagen nästa dag. Skönt för oss att vara själva ett tag, och ovanligt tyst här hemma, särskilt på morgonen!

Han hade lekt och busat med kusinerna och sen sovit i de vuxnas stora säng tillsammans med Theo. Tyvärr sov han tydligen lite oroligt och hade haft en vakenperiod mellan tre och sex. Han är inte van att sova i grupp så han kanske blev lite störd? Säkert lite orolig också.

När vi kom dit stod han i fönstret med Jenny och pekade på oss. Vi åkte därefter ut till Djurgården och gick runt ett tag, sen fikade vi och besökte Aquaria tillsammans med Janne och Karolina innan de tog tåget hemåt igen. Hannes gillade att titta på fiskarna och hajarna. Spännande!

Inga kommentarer: