2 december 2009

Ettårskalaset, andra omgången

Eftersom Hannes blev sjuk dagarna före han fyllde ett år så valde vi att stanna hemma i Stockholm på hans födelsedag. Istället åkte vi till Karlstad två veckor senare och firade med familjen där. Bilresan dit på fredagen gick bra, men han sov lite oroligt på natten sen. Hemresan gick också riktigt bra, vi valde att åka ganska sent så Hannes sov hela vägen.

På lördagen åkte vi på dansuppvisning. Alexandra har gått 8 gånger på dansträning och nu skulle gruppen visa vad de hade lärt sig. Hannes tyckte att det var jätteskoj och förstod inte varför han var tvungen att sitta still när de stora barnen fick dansa. Sen blev det kalas hemma hos farmor och farfar med kakor och glasstårta.

På lördagkvällen var Anna på tjejfest och när jag hade nattat Hannes så åkte jag hem till Crilla och Therese, och där var även Mattis. Farmor och farfar fick ställa upp som barnvakter ifall Hannes skulle vakna. Som tur var så sov han lugnt och fint.

På söndagen tog vi en tur till Tom och Ina och deras lille Max. De två små killarna lekte med varandra och hade skoj, även om det blev lite smågnabbande om leksakerna vid något tillfälle.



En avlång ballong är skojigt!


En liten kille som gärna vill smita upp för trappan.


Alexandra dansar.


Erik hjälper Hannes att öppna paketen.

Måste man ta ut leksaken ur paketet innan man börjar leka?

Hannes provar dansmattan som han fick av Mikael.

Hannes ville gärna vara med och pilla på datorn till Eriks förtret.

Hannes samtalar med farfar och farmor.

Småkillarna leker.

Hannes upptäcker Max lekställning...

...men blir snabbt upptäckt!

1 kommentar:

Agneta sa...

otroligt fina kläder han har på sig Hannes :) Åtminstone när han träffar Max :)