10 januari 2011

Fjärilshuset

Hannes var lite krasslig natten till lördag. Han hostade och hade svårt att andas. På lördagen var han ändå ganska pigg så vi passade på att åka till Hagaparken, och Fjärilshuset. Det är 27 grader varmt och fuktigt, så vi tyckte att det kunde vara roligt och samtidigt kanske lite skönt för hostan.

Först var han (och jag också!) lite rädd för alla stora fjärilar som flög omkring, och som till och med satte sig på ryggen på mig och på mitt finger, men sen tyckte han att det var spännande. Vi tog en paus i tittandet och åt i restaurangen. Han fick pannkakor med grädde och sylt, och piggnade till avsevärt efter det! Papegojorna såg festliga ut, och så var det ju roligt att springa runt i djungeln!

På söndagen var vi ute till Hellasgården och åkte snowracer med hans kompis Jonatan. På eftermiddagen åkte vi hem till morfar, men Hannes blev mer o mer förkyld under dagen och på måndagen fick Anna stanna hemma med honom. På tisdag är det min tur. Hoppas att han frisknar till snart. Man tycker så synd om lillskrutten när han är helt febrig och glansig.

IMG_0316
På väg till Fjärilshuset

IMG_0319
Fiskar som simmar

IMG_0328
Man ser bättre uppe på pappas axlar

IMG_0345
Utforskning pågår

IMG_0359
Välbehövlig paus

IMG_0372
Pannkakslunch och skouppvisning

IMG_0379
Paus vid papegojorna

Inga kommentarer: