26 augusti 2012

Ett nytt litet underverk

I natt föddes vår efterlängtade lilla dotter Sigrid. Halv ett på natten ringde vi till Annas pappa som fick vara barnvakt åt Hannes under natten. Halv två var vi framme på SöS och 03.40 föddes Sigrid. Hon vägde då 3420g och var 51cm lång. Anna gjorde ett fantastiskt jobb och allt har gått hur bra som helst.

Vid niotiden åkte jag hem till Hannes. Han var mycket ivrig att få åka och träffa sin lillasyster, och han var även mycket stolt över att äntligen blivit storebror. Kl 13 åkte vi till leksaksaffären där han fick välja ut ett par leksaker till sig själv. Han valde lite smurfar och en Spidermanbadring + Spidermanarmpuffar tills när han ska börja simskola nu i höst.

Kl 14 var vi framme på avdelning 53 där Anna och Sigrid väntade. Hannes tyckte nog att det var lite konstigt med en lillasyster men allt eftersom tiden gick blev han mer och mer van situationen. Kl 17 åkte vi hem igen och lämnade Anna och Sigrid. Förhoppningsvis får de komma hem imorgon.

IMG_2456
Hannes tittar på lillasyster för allra första gången.

IMG_2458
Sigrid

IMG_2461
Hannes visar upp sina nya smurfar

IMG_2462
Stolt morfar med sitt femte barnbarn

IMG_2478
Sigrid med alldeles för stor mössa

IMG_2485
Hannes klappar på Sigrid

IMG_2495
Stolt storebror tittar på lillasysters fötter

1 kommentar:

Karolina Hermansson sa...

Underbart härliga bilder och va roligt att hon äntligen är här! Stort grattis och passa på att mysa mycket nu. Kram på er