6 december 2008

Gympapass

Hannes har varit lite skrikig senaste dagarna. Inte helt nöjd med tillvaron, och vill inte sova så mycket. Därför var det rätt skönt att vi tog en timmes promenad förut, även om det småregnade lite. Han sov så fint där i vagnen. Vem skulle inte göra det förresten, tänk att få ligga varmt ombonad på ett fårskinn med filt och kudde och rulla runt i sakta mak? Vi gick bland annat bort till det som Stockholmarna kallar skidbacke, en liten kulle med lift - Hammarbybacken. Traskade bortåt Sickla och hittade en skogsstig. Man kan gå runt sjön också, men då får man nog vara lite mer förberedd på att man blir borta en stund.

Vi körde ett ordentligt gympapass förut också i brorsans gamla babygym. La Hannes på magen och han gör precis som en liten bäbis ska göra, han sprattlar för fullt och lyckas lyfta upp huvudet och vända det åt andra hållet. Han följde en nalle med blicken som vi flyttade runt honom. Duktig liten kille!

Igår kväll provade vi att ge lite ersättning i nappflaska för första gången. Först förstod han inte varför jag tryckte ner nappen i munnen på honom men snart blev han ivrig när det började rinna ner i munnen. Dock blev det rätt söligt ändå, han missar att svälja ibland och spottar istället ut det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är skönt att ni får lära er att han inte bara är snäll och go utan kan skrika till och vara kinkig också, jag kommer ihåg att du var det också ibland.på bilderna vi ser på han ser han väldigt go ut, vi får väl vänta till julen och se han i verklighet.
Hälsar
Farfar och Farmor

Malin sa...

Oj, då är han väldigt stark i nacken lille skrutten. Erik gillade INTE att ligga på mage förrän han var 3 månader. Han blev skitarg! :-D