20 december 2008

Julhandling

Vi skulle iväg idag och julhandla. Sickla Köpkvarter hägrade. Sista helgen innan jul, och lönehelg dessutom. Tror ni det var mycket folk? Skoja... Efter att ha kört några varv runt parkeringen och svurit åt alla som dumpar sina bilar lite här och var, så gav jag upp. Det var kaos på parkeringen och någon tom ruta fanns inte att få tag på. Släppte av Anna och körde hem med Hannes igen. Hon fick traska runt där och shoppa, jag värmde upp lite BabySemp och fyllde nappflaskan.

Vi två hade en mysig stund här hemma och lät Anna kämpa bland folket i köpcentrat. Hon kom hem med ett gäng julklappar åtminstone. Imorgon ska vi göra ett nytt försök, fast då tar vi inte bilen med oss. Vet inte varför vi tog med den till att börja med, det var ju dömt att misslyckas på förhand.

Moster Jenny kom förbi på ett litet spontanbesök förut idag förresten. Kul! Det är hemma hos henne som julaftons första halvlek ska firas tillsammans med John och hans familj. Andra halvan blir lite lugnare hemma hos morfar, med moster Sara bara. Framåt annandagen bär det av till Karlstad tror vi. Dags att Hannes får träffa värmlandskusinerna också!

Inga kommentarer: