10 juni 2009

Många besök

Något som fanns med i beräkningarna när vi flyttade till Stockholm var att det kommer att komma folk som vill bo hos oss. Vårt tredje rum är därför kombinerat arbetsrum/gästrum. I fredags kom min bror Mikael. Han bjussade på en biljett till fredagens konsert med Springsteen. På lördagen dök en av hans kompisar upp också, och de gick på fotbollslandskampen mellan Sverige och Danmark. Hannes verkar bara tycka att det är skoj att det är folk hemma hos oss.

På söndagen kom Crilla på snabbvisit till Stockholm, så vi mötte upp honom på en snabbfika på Östermalm. Under måndag och tisdag var några arbetskompisar till Anna i storstan på kurs, så på måndagkvällen fick Anna gå ut och äta med dem medan jag och Hannes hade en mysig hemmakväll. Han sov i sin säng kl åtta så det var ju perfekt. Anna och Hannes var även in till stan på tisdagen och fikade med dem. Kul med alla besök, känns ju nästan som om vi bor kvar i Karlstad ibland! :)

Vi var själva iväg på besök i lördags, och firade nationaldagen och såg landskampen hemma hos moster Jenny med familj. Hannes gillar verkligen sina kusiner, han tittar så fascinerat på vad treåriga (snart) Theo hittar på och även såklart på vad Ellen gör.

Inga kommentarer: