10 juni 2009

Vi ska ut och resa!

Vi har funderat en tid på vad vi ska göra i sommar. Ett tag tänkte vi flyga till USA och hälsa på släkten där, men vi kom fram till att det blir för lång resa för både oss och för lillkillen. Istället har vi nu bokat in en tur till Sicilien, och det redan nästa vecka! Snabba bud.

Igår var vi till polisen i Solna och ansökte om pass. Hannes var superduktig vid fotograferingen. Vi fick se bilden på skärmen och det kommer att bli bra. 400 kronor fattigare åkte vi till mitt jobb där alla fick klämma och känna på Hannes. Hela kontoret stannar upp under en stund när Hannes spexar och skrattar.

Nu måste vi börja fundera på vad man ska ha med sig. Vi behöver köpa en liten smidig barnvagn som vi kan ha med, nån paraplyvagn kanske? Ett solparasoll måste han ju ha såklart, han får ju inte vara i solen och solkräm ska inte så små ha. Gröt och lite barnmatsburkar kanske också är smart att ta med sig.

Tyvärr går flyget supertidigt på morgonen från Arlanda. Typiskt charter, det är väl lägre flygplatsavgift eller nåt då. Å andra sidan kommer vi ju fram tidigt på dagen till vår destination och kan utnyttja dagen där.

Vi har bokat en lugn resa, kanske det blir lite tråkigt, men vi får väl hyra en bil nån dag eller försöka åka på nån utflykt åtminstone. Vi vill inte ha för mycket action med lillkillen, hellre lite för lugnt än lite för hetsigt.

http://www.fritidsresor.se/resa/italien/sicilien/giardini-naxos/lagenheter-villa-giardini/?season=sommar-2009

Naxos, Sicilien 2009-06-16 Till 2009-06-23 (8 dagar)

Inga kommentarer: